Op de vandaag in de Staats Courant gepubliceerde lijst met namen zijn de volgende drie namen te vinden van leden van de Nederlandse adel die Koninklijk onderscheiden zijn ter gelegenheid van de verjaardag van Zijne Majesteit de Koning:
Jonkheer mr. D.J.W. (Duco) Teding van Berkhout, wonende te Voorburg, Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Jonkheer Teding van Berkhout is werkzaam op een ministerie en zet zich al jaren in als vrijwilliger bij het geven van leeshulp op basisscholen in de Schilderswijk. Ook is hij secretaris voor de wijkvereniging en het wijkcentrum Agora in Voorburg West en verzorgt hij de eindredactie van de nieuwsbrief. Daarnaast is hij penningmeester van de Teding van Berkhout Stichting, de familiestichting die onder meer de familieportretten beheert.
E.L.T. (Bert) baron van Isselmuden, wonende te Bennekom, Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Baron Van Isselmuden is jarenlang werkzaam geweest als account manager bij de Generale Bank N.V. en bij de ABN AMRO bank en was daarnaast vele jaren vrijwilliger. Hij begon als vrijwilliger bij de Stichting Johanniter Tehuis Oud Vossenhol in Bennekom bij de tuincommissie en was hier vanaf 1990 bestuurslid. Daarnaast was hij meer dan tien jaar bestuurslid bij stichting Trapakkers in Ede. Hij was in 2001 een van de initiatiefnemers om de Koepel, die op de Hullenberg in Bennekom gelegen is, te herstellen. Hier kwam de Stichting Koepel Bennekom uit voort, waar hij zich ook als vrijwilliger voor inzette. Ook was hij voorzitter van Ondernemersvereniging Ede Centrum en maakte hij deel uit van de promotiecommissie Ede. Tot op heden is hij nog bestuurslid bij Stichting Recreatie Veluwe & Vallei.
Jonkheer R.P.R. (Robin) von Weiler, wonende te Rotterdam, Ridder in de Orde van Oranje-Nassau. Jonkheer Von Weiler is makelaar, projectontwikkelaar en eigenaar van Von Weiler Investments en Pantheon Holding BV. In Rotterdam wordt hij Mr. Meent genoemd vanwege zijn betekenis voor deze straat, waarbij hij gebouwen restaureerde met respect voor de verschillende architectuurstijlen. Hij wist door zijn beleid het monotone beeld te doorbreken en er kwam in plaats daarvan meer ruimte voor lokale ondernemers en diversiteit. Met zijn familiestichting restaureert hij bijzondere gebouwen en probeert deze een nieuwe bestemming te geven om ze zo voor Rotterdam te behouden.
Hieronder een filmpje, waarin Robin von Weiler zelf vertelt over zijn betrokkenheid bij het erfgoed van Rotterdam: